Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service Akusztikus

 
Város: 
Budapest
Helyszín: 
Legenda Sörfőzde Pub
Időpont: 
2014. december 27. szombat, 20:30
Belépő: 
Free

Karácsonyon túl, az újévi bulikon még innen ajánlunk egy remek lehetőséget, hogy kimozdulj: december 27-én 20:30-tól a Room Service akusztikus estjén élvezheted a legjobb zenéket, na és persze a táncot is, ha kedved tartja. A belépés ezúttal is ingyenes lesz!

 

A Room Service zenekar remek évet zár, amit szeretnének közönségüknek és rajongóiknak is megköszönni. Jó zenékben bővelkedő, valamelyest ünnepi hangulatúnak ígérkező akusztikus estjük december 27-én 20:30-tól a Legenda Sörfőzde Pubban kerül megrendezésre.

 

A koncerten a magyar Bryan Adamsként is emlegetett Csákvári Laca és a Room Service band zenekarvezetője, Balikó Tamás lépnek majd színpadra. Míg Laca énekel és gitározik, Tamás hol gitáron, hol zongorán kíséri – ahogyan az általuk épp játszott dal megköveteli.

 

A rajongók pedig már tudják, hogy nemcsak olyan dalokat játszanak majd itt is, mint a Heaven, a Summer of 69 vagy a Here I Am, hanem olyan, ritkább „kincsek” is felkerülnek a duó setlistjére, mint mondjuk a Still Miss You A Little Bit, a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Have You Ever Really Loved A Woman.

 

„Ezeken a kisebb, barátságosabb rendezvényeken még több lehetőségünk adódik a közönséggel való kapcsolatteremtésre, mint amikor nagyobb bulikon játszunk a teljes zenekaros formációnkban. Ezért is különleges számunkra, ha unplugged koncerten zenélhetünk” – mondta korábban Csákvári Laca. 

 

Ne maradj le az év utolsó Room Service akusztikus estjéről. A belépés most is ingyenes!

 

Csákvári Lacát pedig hallgasd december 28-án este, a Juventus Rádióban DJ Dominique műsorában, ahol elárulja a műsorvezetőnek, hogyan került kapcsolatba egy amerikai producerrel, és hogyan készült el közös projektjük a közelmúltban.

 

További, naprakész infók a Room Service Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

A zenekar megújult honlapján: http://bryanadamstribute.hu/

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/869116516442450/

Címkék: 
room service akusztikus
koncert
zene
Bryan Adams
Csákvári Laca
híres
tribute
magyar zenész
zenekar
tribute zenekar
unplugged
akusztikus