Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megvan a jövő évi Progressive Nation végső felállása - Prog. rock/metal az óceánonA 2014-es Progressive Nation szervezői megerősítették, hogy befejezték a munkálatokat a végső felálláson, és ez lesz a prog műfaj történelmének egyik legnagyobb eseménye.

2014-ben a Progressive Nation hajóra száll és Progressive Nation  At Sea néven február 18 és 22 között kerül megrendezésre. A Norwegian Pearl Miamiból startol és útvonala érinti Great Stirrup Cay-t és a Bahamákat. A fesztivál a tengeren zajlódik le, ami egy teljesen más élményt nyújt, mint a földön megrendezett fesztiválok. A négynapos rendezvény egyik ékköve, hogy a gyönyörű Karibi Térségben kerül megrendezésre, de a tengerjáró hajón közel 40 show lesz látható, melyek több színpadon lesznek elosztva, így gördülékenyebben alakulnak a fel- és lepakolások illetve, a közönségnek sem kell sokat várni egy adott zenekarra.

 

A Progressive Nations At Sea 700$+adó ellenében meglátogatható. Az ár tartalmazza a szállást, az étkezést, és a fesztiválon való részvételt, valamint hozzáférést nyújt a medencéhez, pezsgőfürdőhöz, fitness centerhez. Jelentkezni a progressivenationatsea.com címen lehet.

Az alábbi 23 banda és előadó lép fel a fesztivál keretein belül: TRANSATLANTIC, PORTNOY SHEEHAN MACALPINE SHERINIAN, JON ANDERSON, ADRIAN BELEW'S POWER TRIO, DEVIN TOWNSEND PROJECT, KING'S X, SPOCK'S BEARD, THE FLOWER KINGS, PAIN OF SALVATION, ANATHEMA, RIVERSIDE, PERIPHERY, ANIMALS AS LEADERS, THE SAFETY FIRE, TONY HARNELL & BUMBLEFOOT, BIGELF, BEARDFISH, THE DEAR HUNTER, HAKEN, JOLLY, ANNEKE VAN GIERSBERGEN, MARK MIKEL és a NEXT TO NONE.

 
 

Címkék: 
Progressive Nation
The Flower Kings
Riverside
King's X