Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pantera - Phil Anselmo sajnálja Vinnie Pault„Együtt érzek Vince-szel. Szerintem mindenkinek sajnálnia kellene. Én személy szerint nem voltam ott, mikor Dimebag-et (a Pantera néhai gitárosát és Vinnie Paul testvérét) megölték [egy 2004-es decemberi koncerten]. Ő viszont nagyon is, hogy ott volt – át kellett élnie, hogy a családtagját, a saját vérét meggyilkolják a szeme láttára. Sajnálom, hogy Vince sosem fordult hozzám és Rexhez (Brown, a Pantera egykori basszusgitárosa). Szerintem az nagyban megkönnyítette volna a trauma feldolgozását, és nem süllyedt volna bele a szorongásos depresszióba, és még csak nem is kellett volna annyi pénzt terápiára, sztriptíz-bárokra és whiskeyre költenie.”

Anselmo elmesélte, hogy producerük, Winfield is őt hibáztatta Dimebag haláláért, ugyanis Phil egy a koncertet megelőző interjúban felindultságában azt mondta, hogy Dimebag-et alaposan „meg kéne verni”, melyet az angol sajtó mindenáron megpróbált összefüggésbe hozni a halálesettel. „Mondta, hogy ő is sokat ivott mikor Dimebag meghalt, és szívből gyűlölt engem. Amint kijózanodott, szerencsére rájött, hogy indokolatlanul fordult ellenem.”

Anselmo a Revolver magazinnak tett interjújában magára vette a felelősség egy részét, amiért a Panterának idejekorán vége lett. „Én is nagyban hozzájárultam, sajnos. Egyébként a mai napig sokat foglalkoztat Dimebag gondolata – a tavalyi év is rázós volt emiatt. Bárcsak visszakaphatnánk… biztos, hogy lettek volna közöttük összezördülések, de mindig megtaláltuk volna a kompromisszumot. Életképes, energikus kapcsolat volt a miénk, és ez nagyon hiányzik. A Panterának volt egy különleges kémiája, amit azóta sem éreztem sehol. Persze a Down is jól működik együtt, de akkor sem olyan, mint a Pantera volt.”

 

Címkék: 
pantera
phil anselmo
Vinnie Paul