Bejelentkezés

x
Search & Filters

Barba Negra Music Club

Cím: 
1117 Budapest, Prielle Kornélia utca 4.
06-70/608-4510

Képek: 

Bemutatkozás: 

BARBA NEGRA MUSIC CLUB

Feketeszakáll, alias BarbaNegra, a legendás kalózvezér a XVII. század végén élt és rabolt a Karib-térségben és az Atlanti-óceán nyugati részén. A ravasz kalózvezér, céljai eléréséhez inkább támaszkodott félelmetes megjelenésére, mint az erőszakra. Halála után alakját romantizálták, számos kalóztémájú művet ihletett. Így lett ennek a különleges kialakítású és hangulatú szórakozóhelynek is a névadója.

A helyszín neve és atmoszférája különleges környezetbe varázsolja vendégeit. A küzdőteret a pub résztől a hely legmeghatározóbb eleme, egy hatalmas vitorlás hajó választja el, melyben az italpult kapott helyet. 1045 fővel a főváros egyik legnagyobbbefogadóképességű zárt szórakozóhelye.Pub jellegű dizájn, izgalmas falfestések,egyedi belső kialakítás teszi hangulatossá. Zenész szakmában híres a klub kiemelkedő fény- és hangtechnikája. Sok nagy nevet tudhatunk fellépőink között, úgy mint UriahHeep, TenYearsAfter, Kyuss, Tártai Band, Wolf Kati, Hooligans, Kowalsky meg a Vega, Magna Cum Laude, Quimby, Kiscsillag, 30Y, Pál Utcai Fiúk, stb.

Koncerteken kívül biztosítottunk helyetboksz gálának, pankrációnak és egyéb egsz napos rendezvényeknek.

Hidegkonyhával, sokszínű italkínálattal és barátságos árakkal várjuk vendégeinket. Koncertek után hajnalig tartó parti szórakoztatja a bulizni vágyókat.Kellemes, hangulatos és lehetőségekben bővelkedő terep ez koncertre járóknak és zenekaroknakegyaránt.

Elérhetőség
Cím: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.
Tel: +36 20 563 2254
Mail: info@barbanegra.hu
Web: www.barbanegra.hu

A hely mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
A 47-es és a 18-as villamossal két megálló a Móricz Zsigmond körtérről (Fővárosi Művelődési Ház megálló). A Budafoki út felől 33-as és 103-as busz: Dombóvári úti megálló. A Gellérthegytől a 41-es villamos hoz ideés a Kosztolányi Dezső téris csak 10 perc sétára van.
Éjszaka a 973-as busz közlekedik, a megálló 2 percnyire van gyalog.


 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon