Bejelentkezés

x
Search & Filters

Biker's Pub Motoros Park

Cím: 
Budapest, Péceli út legvége (Házak Ásza Kft.-nél)

Képek: 

Bemutatkozás: 

Nem egyszerű nekünk motorosoknak megállni egy kis pihenőre, (kávé, üdítő, valami kaja) A gond már akkor kezdődik, amikor levettük a sisakot és a kabátot. Hova rakjam....? Hol nincs útban...? Hol nem sérül...? Mi ezt roppant praktikusan megoldottuk. Hogy hogyan? Remélem hamarosan eljöttök és meglátjátok. A problémák folytatódnak azzal, hogy a protektorokkal telepakolt cuccokban elég nehéz a szűkebb székeken elférni. Ez is megoldva! A kaja-pia után, jólesne egyet nyújtózni, mielőtt tovább indulunk. Nálunk már ez sem gond....

Fő szempont volt az is, hogy legyen egy olyan hely, mely hangulatában és egyéb más kialakításában is olyan "motorozós" hangulatot nyújtson, ahol nem csak megállni érdemes egy kis pihenésre, hanem szolgálhat kimondottan célpontnak is.

Legyen végre egy olyan - jól megközelíthető - hely, ahol összejöhetünk sörözni, bulizni, nézhetjük együtt a Moto GP futamokat, a foci VB-t, vagy az utolsó túrán készült képeket, videókat. Legyen elérhető az internet és legyen olyan, hogy a nem motorosok is szívesen bejöjjenek és megismerhessék a kétkerekűek életét.

Legyen egy olyan hely, ahol kényelmesen parkolhatsz, ahol minden hétvégén valami jó kis hepaj van, amiből választhatsz igényed szerint. Ahol szórakozhatsz nyugodtan, még akkor is ha motorral jöttél, mert nyugodtan ott hagyhatod a paripát, vagy a vassal együtt hazavisznek.

Legyen egy hely, ahol felfrissítheted, vagy gyakorolhatod az alapvető motorkezelési technikákat. Akár a saját gépeddel, vagy egy bérelt masinával.

Legyen egy olyan hely, ahová egy hétvégén  a családdal is eljöhetsz. Ahol  még barátnőd, vagy a feleséged is jól érzi magát egész nap, akár a gyerekekkel együtt is.

Legyen egy olyan hely, ahol a grillterszon előtted sül meg az étel, de megtalálod a "tipikus büfé kaját" is.

Legyen egy hely, ahol a szezonon kívül is összejöhetsz és találkozhatsz a motorosokkal és a haverokkal.....

Egyszóval, az ilyen és hasonló gondolatok inspiráltak a Biker's Pub és Motoros Park létrehozásában. Biztosan lesznek kezdeti nehézségek és egészen biztos az is, hogy lesznek további igények és remélem jobbnál jobb ötletekkel is szolgáltok számunkra. A hely ugyan a motorosok igényeire lett "kihegyezve", de természetesen sok szeretettel várunk mindenkit, akinek felkeltettük az érdeklődését.

Jó motorozást, szép napot és széles utat mindenkinek!

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon