Bejelentkezés

x
Search & Filters

Columbus Hajó

Cím: 
1051 Budapest, Vigadó téri rakpart, 4-es kikötő

Képek: 

Bemutatkozás: 

Üdvözöljük a fedélzeten...
Jó helyen jár, nálunk a sör mindig friss és hideg, a hazai borok legjavát kóstolhatja és étlapunkon biztosan talál kedvére valót. Fedezze fel a Columbus Hajó egyedi hangulata és a csodálatos panoráma nyújtotta életérzést. Szórakozzon zenei klubbukban, találkozzon kedves ismerőseivel, üzleti partnereivel a Pubban, élvezze a gyönyörű kilátást teraszainkon. Gondoljon ránk családi és céges rendezvényei szervezésekor, hiszen rugalmasan alakítható tereink, színvonalas szolgáltatásaink és készséges személyzetünk a biztosíték, hogy vendégei elégedetten távoznak és szívesen emlékeznek a nálunk töltött felejthetetlen pillanatokra.

Külön örömünkre szolgál, ha vendégül láthatjuk koncertjeinken. A korábban Columbus Jazz Clubként ismert helyszín 2011 óta nem csupán a jazz szerelmesei számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Megújult Clubunkban számos más stílus zenészei is fellelhetőek, többek között pop, blues énekesek és együttesek, ugyanakkor a jazz-es vonulat fő irányzatként megmaradt. A színvonalas koncertek mellett péntekenként fergeteges salsa bulik várják a táncolni vágyókat. Vendégeinknek a kellemes vacsora mellé valódi koncertélményt ígérhetünk.

TERMEK

A Columbus Hajó termei rugalmasan kihasználhatóak különböző létszámú és témájú rendezvények esetén, mint például esküvők, céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, családi vacsorák, szemináriumok, bankettek, karácsonyi partyk stb. Tematikus rendezvények, évzáró céges bulik alkalmával az egész hajó igénybevételét javasoljuk, hiszen a pub oldalon található helyiségek tökéletes helyszínt biztosítanak a rendezvény kiegészítő programjai, illetve a különböző aktivitások számára.

Santa Maria terem

Az üvegfalú, full panorámás rendezvénytermünk nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításához optimális. A terem légkondicionálóval ellátott, télen természetesen fűthető. A rendezvényteremhez tartozik külön mellékhelység, illetve egy szoba, melyet átöltözéshez, előkészületekhez igénybe lehet venni. Az étteremhez közvetlenül csatlakozó terasz tavasztól őszig áll a vendégek rendelkezésére.

A terasz befogadó képessége: 80 fő.
A Santa Maria terem befogadó képessége:
Táblaasztalos ültetés esetén: max.160 fő
Körasztalos ültetés: max. 120 fő
Széksoros ültetés: max. 200 fő
Állófogadás: max. 250 fő

Nina terem

A pub oldalon található különterem ideális helyszíne lehet családi összejöveteleknek, kisebb létszámú céges vacsoráknak, szemináriumoknak. A pub felső szintje (Nina terem és vendégtér) alkalmas 80-100 fős céges rendezvények, nagyobb baráti összejövetelek lebonyolítására. Táncolási lehetőség, kiegészítő programoknak hely a pub alagsori termében (Pinta terem) van. Az egész pub (Nina terem, vendégtér, Pinta terem) teljes befogadó képessége 150 fő. A pub fölött található a felújított panoráma teraszunk. Tavasztól őszig tart nyitva, maximális befogadó képessége: 80 fő.

A Nina terem befogadó képessége:
3-4-5 fős asztaloknál: max. 34 fő
Egy hosszú asztalnál: max. 25 fő
Iskolapados berendezés esetén: max. 20 fő
Széksoros ültetés: max. 40 fő

Pinta terem

A pub alatt található ez a hangulatos különterem, mely a kerek hajó ablakoknak és a pub hangulatot idéző berendezésének köszönhetően igazi kuriózumnak számít. Kártyapartiknak, legénybúcsúknak, karaoke buliknak a helyszíne, de akár a kedvenc focicsapatuk meccsét is végignézhetik a haverokkal egy jó pofa sör mellett. A tökéletes élményhez a kandallóba épített nagyképernyős Tv is hozzájárul. Rendezvények alkalmával is igénybe vehető a Pinta terem, a Nina teremben elköltött vacsora után itt kaphat helyet a zenés-táncos buli, karaoke, kaszinó vagy akár egy szivarszalon.

A Pinta terem befogadó képessége:
Táblaasztalos ültetés: max. 40 fő
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon