Bejelentkezés

x
Search & Filters

Old Man's Music Pub

Cím: 
1077 Budapest, Akácfa utca 13.
06-1/322-7645

Képek: 

Bemutatkozás: 

1996 óta naponta léptetjük fel színpadunkon a legnagyobb hazai sztárzenészeket, ez több mint 5000 koncertet jelent fennállásunk idejére. Ugyanennyiszer "pörgették" lemezlovasaink a zenét minden nap hajnal négyig. Mindent megteszünk, hogy a legendás METRO klub nyomdokaiba lépjünk, és ugyanolyan elismeréssel írjon rólunk a könnyűzene történelme.

Tény, az Old Man's Pub nem a tini diákok szórakozóhelye, közönségünk a 20 év feletti igényes közönségből tevődik össze. Persze nem ritka vendégek az 50-es korosztály sem, ők azok akik a ma is koncertező öreg rockerek zenéin nőttek fel. ( Bill, Takáts Tamás, Hobó) Színvonalas szórakozást biztosítunk vendégeinknek "középárfolyamon", ahol természetesen az új generáció is képviselteti magát.

Az Old Man’s  a magyar könnyűzenei élet központja, a legnépszerűbb , blues, soul, funky zenekarok lépnek fel MINDEN ESTE 21 órától. A legendás londoni MARQUEE klubhoz hasonlítható, ahol valamikor a Beatles is kezdte. A koncertek után 23 órakor Dj zenére kezdődik a party a táncparketten.

Gazdag ételkínálattal várjuk vendégeinket, több mint 150 féle étel tartalmazza a jellegzetes magyar ízeket, és a nemzetközi konyha remekeit. Egyedüli Budapesten, hogy a közönség igényes fényképes étlapról választhat, mindent úgy tálalunk, ahogy a vendég az étlapban látja. A kalóriamentes napokra is gondoltunk, kímélő étlapunkat Béres Alexandra állította össze.

A HARD ROCK cafe-k mintájára megalapítottuk Magyarország első Zenész Múzeumát. Dekorációink között megtalálhatók a legnagyobb magyar sztárzenészek relikviái.

Az Old Man’s Pubban vannak a város legcsinosabb pultos lányai, évente a MICHELIN  mintájára naptárat készítünk róluk.

Márványtábla emeltetett az alkoholban (vagy annak "mellékhatásaiban") elhunyt szesztestvéreink emlékére. A tábla olyan "plussz" szolgáltatást tud, hogy meghívhatjuk egy italra azon barátainkat is, akik sajnos már nem ülhetnek velünk egy asztalnál. Egy kehely található előtte, melybe beleönthetünk egy pálinkát, és az elfolyó vezetékrendszer direkt a túlvilágra juttatja a piját.

Látogass el az Old Man's Pubba, győződj meg magad a leírtakról. Pénzedbe nem kerül, a belépés ingyenes. Kívánjuk, hogy érezd jól magad a pubban.
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon