Bejelentkezés

x
Search & Filters

Rock Randevú

Cím: 
1067 Budapest, Hunyadi tér 11.
06-1/705-5295 (Club), 06-/705-9595 (Söröző)

Képek: 

Bemutatkozás: 

A Rock Randevú története nagyjából 2002-ben indult, amikor Ákos és Tamás megvásárolták a Randevú Presszó nevű becsületsüllyesztőt, s egy huszáros mozdulattal odakarcolták a "Rock" szót a helyiség bejárata fölött lévő táblára, a Randevú elé.

S ha már rock-kocsma lett belőle, ennek megfelelő zenével és berendezéssel látták el, hogy betévedjenek ide a fiatalok egy jó sörre. Így tett "Pali és csapata" is, akik rendszeresen jártak le világot megváltani. 2003-ban felmerült, hogy ez a hely bizony elbírna egy üzletvezetőt, vagy akár kettőt is, így lett Pali és Laci a Rock Randevú két új gazdája. Áldásos tevékenységüknek köszönhetően Meredek-en (!) kezdett ívelni a hely látogatottsága. Ekkortájt kezdődtek az élő koncertek, itt kezdte pályafutását a Zorall unplugged verziója, a Macskajaj, a Queen Unplugged Project és a Janis Joplin Emlékzenekar is. Ebben az időben nagyjából 50 ember tudta megtölteni a kocsmát, s ez gyakorta be is következett.

2005-ben Pali kivált a cégből, más jellegű tevékenységbe kezdett, Laci maradt a "Főgonosz". Ekkor már javában zajlottak a Randi bővítési munkálatai, a hely a megújulás útjára lépett. 2007 tavaszán a söröző a 10 méterrel arrébb lévő nagyobb pincébe költözött, s új dizájnnal folytatta küldetését. Ezután kezdődhetett meg a régi Randi bővítése, felújítása, csinosítása, majd az átadás után a Rock Randevú történetének újabb mérföldkövéhez ért: immár két különálló, de mégiscsak együvé tartozó Club és Söröző lett belőle, országosan ismert és elismert előadók koncertjeivel, 200 férőhellyel, kibővült csapattal, szélesebb vendégkörrel.

2009 elején Laci élete új irányt vett, így gondolkodni kezdett a Randi továbbörökítésén. Hosszú tárgyalások, rossz ajánlatok és kellemes sörözések után a Randit májustól Atti és b irányítja. Munkájukat remek pultosgárda segíti, a Sörözőben Bogyó és Titti, a Clubban Boresz és Gregus, hétvégente Digi-vel kiegészülve. A Randi változatlan formában és lendülettel pörög, az ebben nyújtott segítséget pedig köszönjük az összes régi, mostani és leendő törzsvendégünknek, azaz Nektek!

A film pedig forog tovább... újabb képkockák várhatók...
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon