Bejelentkezés

x
Search & Filters

Zúzda Rock Klub

Cím: 
1119 Budapest, Fehérvári út 87.

Bemutatkozás: 

A Zúzda Rock Klub 2012-ben alakult, több éve-évtizede a rockzene körül tevékenykedő emberek összefogásából, akiknek célja, hogy létrehozzák
Budapest kedvenc rock klubját, sörözőjét!

Klubunk hiánypótló a magyar piacon! Miért vagyunk ebben ennyire biztosak? Azért, mert ez egy olyan hely, ami élhető méretű, nem kell nyomorogni, de attól sem kell tartani, hogy üres lesz az „őrjöngő”:)! Ahol jót lehet bulizni minden nap hajnalig, és nem kell hazamenni a koncertek után! Ahol mindig találkozhatsz jó fej rock arcokkal és csajokkal, és ahol minden rocker otthon érezheti magát. Ahol igényes, otthonos, családias, kellemes, lazulós környezet várja a rockereket.

Amit szintén nagyon fontos tudnod, hogy klubunk a rockerek.hu hivatalos klubja, vagyis itt mindazokkal találkozhatsz, akiknek eddig csak a profilját láttad! Végre kiléphettek a virtuális világból és személyesen is megismerhetitek egymást, mehetnek az órás storyzások, vadulások!:)

Ami a zenét illeti, találkozhatsz ismert - és kevésbé ismert - hazai előadókkal, zenekarokkal (RotcarT
Smith&Friend's, Plafon, stb), akiknek előadását profi hangtechnika biztosítja.

Ha nem csak hallgatósága akarsz lenni a fellépő csapatoknak, hanem Te magad is zenélsz és szeretnéd megmutatni, mit tudsz, jelentkezz és lépj fel nálunk! Tagja vagy egy bandának és semmi másra nem vágytok jobban, mint hogy zúzzatok egyet a színpadon? Akkor itt a vissza nem térő lehetőség! Jelentkezzetek és lazítsátok a népet zenétekkel!

A változatos programokon és a zúzós zenéken túl, bárunk széles sör, bor és tömény ital választéka gondoskodik arról, hogy a fergeteges hangulatot még tovább fokozd!

Olyan széles italválasztékkal rendelkezünk, hogy ha csak végigolvasod az itallapot, már érzed a fejedben a hatást J 30 féle üveges sör, számos pálinka, bor, vodka (Xenia, Finlandia vodka), pezsgő, konyak, whiskey, rövid ital közül választhatsz! Sőt! A ház specialitásaként saját pálinkáinkat és söreinket is felszolgáljuk! Igen, jól látod! 70 féle házi pálinka és számos házi csapolt sör (világos, barna, búza-és meggysör, stb.) várja, hogy jóízűen elkortyolgasd őket. Ráadásul házi specialitásainkat nagyon-nagyon kedvező áron öntheted a garatra (saját, fél literes sör már 390,- Ft-ért, a korsó sör pedig 190,- Ft-ért). Nézd meg ital választékunkat és biztosan nyelsz egy nagyot!

Nem bírtál ellenállni a sok finom házi sörnek, pálinkának és úgy érzed, ennél is most már egy kicsit? Akkor irány vissza a pulthoz, és egyél egy jó nagy szelet pizzát (199,- Ft), fogyassz el egy pizza szeletet kólával (399,- Ft), egy kiadós adag gyrost, vagy egy óriási szelet, elmaradhatatlan zsíros kenyeret hagymával. Hidd el, nem maradsz éhen!

Annyira pörögtél egész este, hogy észre sem vetted, hogy elfogyott a cigarettád? Nem gond! Nem kell keresned egy közeli éjjel-nappalit! Igen, igen: „irány a pult!”, hiszen zéles dohányáru választékkal várnak pultosaink! Természetesen csakis 18 éves kor felett tudunk kiszolgálni!

Szeretnél a haverokkal egy zúzós estét és tutira akarsz menni, hogy lesz helyetek? Esetleg meg szeretnéd lepni többedmagaddal egy rokker haverodat egy felejthetetlen, tombolós estével? Nem gond! Állunk rendelkezésedre rendezvények, összejövetelek, vagy akár csak egy sima asztalfoglalás esetében is! Hívjatok, írjatok e-mailt, vagy töltsétek ki űrlapunkat és máris biztosított a helyetek, máris lehet ’zúzni’!

Megláttál a WC-ben egy plakátot, ami egy őrületes, zúzós estét sejtet, és nem akarsz lemaradni róla? Akkor irány a pult, hiszen a pultosoknál minden nap meg tudod venni a koncertjegyeket előre és érdemes is, mert tutira hamar elfogynak, ha nagyobb buli van!

Ne tévesszen meg, hogy még csak ez évben nyitottunk! Garantáljuk számodra a felejthetetlen bulit, a zúzós zenéket, az ütős italokat! Szólj ismerőseidnek is, és gyertek el! Nem fogjátok megbánni! Ráadásul a hét minden napján nyitva vagyunk! Még vasárnap is, hogy jól kezdődjön a következő heted!

Szürke, fárasztó hétfő áll mögötted? Már most eleged van a hétből? Akkor gyere el hozzánk hétfőn is és lazulj le egy jó kis zúzás keretében. Biztos lehetsz benne, hogy nálunk megfeledkezel a melós hétköznapok fáradalmairól! Mindent megteszünk, hogy ez így legyen!

Gyere el, és tapasztald meg saját magad a „ZÚZÁS” felemelő érzését!

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon