Bejelentkezés

x
Search & Filters

Alice Cooper: "a visszavonulás szó nem szerepel a szótáramban"



Alice Cooper idén februárban ünnepelte a 75. születésnapját, az énekes azonban továbbra is aktívan turnézik és új albumon dolgozik, visszavonulni pedig egyáltalán nem akar.
 
"A visszavonulás szó nem szerepel a szótáramban. Sokan kérdezik, hogy miért nem hagyom abba, hogy nyugodtan golfozhassak, de ez így sem okoz gondot. Most is gond nélkül tudok golfozni minden nap. Ha este van is koncertünk, délelőtt tudok időt szakítani a golfra."
 
Cooper 2018-ban így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: "én mindig azt mondtam, hogy ha lesz egy olyan turnénk, amire senki nem jön el, akkor visszavonulok, de erre még nem volt példa, sőt, ami azt illeti, többen kíváncsiak ránk, mint valaha és én is nagyon jól érzem magam, úgyhogy semmi okom a visszavonuláson gondolkozni. Tudom, hogy sokan abbahagyják, de a többségük a mai napig iszik és cigizik, ami szintén közrejátszhat abban, hogy elfáradnak. Nálam viszont szó sincs ilyesmiről."
 
 
Az Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry, Tommy Henriksen felállású szupergroup, a Hollywood Vampires zenekar július 18-án a Budapest Arénában lép fel.