Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dave Lombardo nem bánja, hogy nem vett részt a Slayer búcsúturnéján2018 májusa és 2019 novembere között zajlott a Slayer búcsúturnéja és bár sok rajongó reménykedett benne, hogy néhány állomáson Dave Lombardo is színpadra lép, erre végül nem került sor, a dobos pedig nem is bánja, hogy így alakult.
 
"Nem igazán kívánom, hogy bárcsak ott lehettem volna, hiszen enélkül sem unatkoztam, azt pedig már jó ideje lehetett tudni, hogy Tom vissza akar vonulni, úgyhogy ez sem lepett meg. 2013-ban szálltam ki, de valamikor 2009-2010 körül felmerült, az ötlet, hogy hozzunk össze egy új zenekart Kerry-vel, mert már akkor tudtuk, hogy Tom elfáradt és szeretné abbahagyni. Ha jól emlékszem, az egyik Hellfest-en láttam az Exodus koncertjét Kerry-vel és rögtön felfigyeltünk Gary Holt játékára. Mondtuk is, hogy ő kellene abba az új projektbe. Amikor aztán Jeff Hanneman elhunyt, egyből arra gondoltunk, hogy Gary lehetne az utódja."
 
Lombardo-t arról is kérdezték, hogy játszana-e újra a Slayer-ben, ha a banda valamikor visszatérne: "nem szoktam ezen gondolkozni, és szerintem nem is kerülne sor ilyesmire. Ráadásul sok rajongó ki is akadna, mivel annyira hangoztatták, hogy ez tényleg a búcsúturné volt. Szóval jól meg kell fontolniuk, hogy mit és hogyan csinálnak ezzel kapcsolatban. Persze nyilván sikeres lenne a visszatérésük, de én nem agyalok azon, hogy mi lenne, ha ez megtörténne."