Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megvan a pécsi Rockmaraton végleges programja!Összeállt az idei Rockmaraton fesztivál végleges programja, ami a rendezvény hivatalos weboldalán részletesen megtekinthető. Július 7-13 között Pécsett a rock/metal és a punk/hardcore zenei színtér közel 150 képviselője csap majd a húrok közé.

 

2014-ben kizárólag a Malomvölgyben lép fel az idén új lemezzel jelentkező svéd heavy metal nagyágyú, a Sabaton, míg honfitársa, a death metalban utazó Arch Enemy, lemezbemutató koncertjére már új énekesnőjével az amerikai Agonist zenekar korábbi frontemberével érkezik.

 

Sabaton - Ghost Division

 

 

 

Arch Enemy - War Eternal

 

 

A brit-punk legendás csapata, a The Exploited hosszú kihagyás után az idei évre ígéri új nagy lemeze megjelenését, és bár Wattie, az énekes, szívinfarktusa miatt a tavaszi turnét törölni kényszerültek, a nagy nyári európai fesztiválokra, köztük a Rockmaratonra, már megújult erővel érkeznek majd.

 

The Exploited - Beat The Bastards

 

 

A thrash metal világsztár, a brazil Sepultura a fesztivál nyitónapján, a magyar Ektomorf zenekar társaságában lép majd fel, és szintén a tengerentúlról érkezik a bostoni hardcore ikon a Death Before Dishonor, és az Iwrestledabearonce, a sajátos hangvételű metalcore kuriózum.

 

Sepultura - The Vatican

 

 

 

Ektomorf - Numb And Sick

 

 

A rendezvényre a hetijegyek elővételben július 5-ig, kedvezményesen 11.990 forintos áron, a Ticketportal hálózatában vagy a fesztivál webshopján keresztül akár SZÉP kártyával is megvásárolhatóak.

 

Rockmaraton animációs promofilm rockfaterral:

 

Címkék: 
Rockmaraton
Sabaton
ektomorf
Sepultura
The Exploited