Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nita Strauss: "Alice Cooper-ről senki sem tud rosszat mondani"



Júliusban érkezett a hír, hogy Nita Strauss nyolc év után otthagyja Alice Cooper bandáját és Demi Lovato turnézenekarához csatlakozik. Az énekest a shock rock keresztapjaként is szokták emlegetni és a színpadi show-ja is bővelkedik sokkoló és horrorisztikus elemekben, maga az énekes azonban közkedvelt és népszerű figura, akiről Nita szerint senki sem tudna rosszat mondani.
 
"Alice Cooper-ről senki sem tud rosszat mondani. Senkinek sincs kellemetlen élménye vele kapcsolatban. Mindenki, aki akár csak egyszer is találkozott már vele, megerősítheti, hogy ő a legkedvesebb ember az egész világon. Az biztos, hogy ő sosem rendez jelenetet, nincsenek sztárallűrjei és nem bunkó senkivel. Mindenkivel érezteti, hogy megbecsüli őt. Igyekszem példát venni róla és hasonlóan viszonyulni az emberekhez, mint ő."
 
Az énekesnek rengeteg sztorija van, amiket nemrég fel is idézett: bekerült a híres Frairs Clubba, jó barátságban volt Lemmy-vel, de vannak Syd Barrett-hez (Pink Floyd), Frank Zappa-hoz, Peter Sellers-höz és Elvis Presley-hez kötődő történetei is (klikk ide!).