Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Watch My Dying lett 2013 legjobb koncertzenekaraA Hangsúly Zenei Díj értékelése szerint - 17 hazai rockzenei portál szavazatai alapján - a Watch My Dying lett 2013 legjobb koncertzenekara :

„Az év koncertzenekarának az igazán látványos és zeneileg is első osztályú fellépéseket produkáló Watch My Dying bizonyult. Mivel a zenekar idei anyaga a HangSúly Zenei Díj szabályai miatt nem lehetett jelölt a többi kategóriában (a 4.1 EP nem teljes album), így a WMD ezzel az elsőséggel vigasztalódhat.”

 

A díjazottakról itt olvashattok.

 

A WMD egyébként a hétvégén folytatja a Cadaveres-szel (Hangsúly Zenei Díj legjobb koncertzenekar második helyezett!) közös Stegediving Fesztiválturnét Szekszárdon és Pakson.

Események:

Március 7., péntek - Szekszárd, Est Cafe

Március 8., szombat - Paks, Mirror Club

 

Szombaton pedig a ScerrA zenekar 5 éves, nagyszabású szülinapi buliján, a budapesti Kék Yukban. Ezen a bulin fog először elhangzani egyben a december végén megjelent 4.1 EP.

A 4.1 EP Harmatátkozó dalához készült klip megjárta az Index.hu, „Szám versenyét” és szép nézettséget ért el a youtube-on:

 


A turné összes állomásán az egyre népszerűbb bunkó HC brigád, a Don Gatto a különleges vendég, míg a be és lemelegítést olyan feltörekvő bandák adják, mint a Samas, a Begotten Silence vagy a Visioned Frailty.


Március 14-én, azaz jövő pénteken Miskolcon, a Helynekemben játszanak a fent már említett Stagediving turné keretén belül a Cadaveres és a Don Gatto társaságában

További infó:

https://www.facebook.com/WatchMyDying
 

Címkék: 
Watch My Dying
Cadaveres
Don Gatto
Visioned Frailty
Scerra