Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service

 
Város: 
Budapest 14. kerület
Időpont: 
2014. szeptember 19. péntek, 20:00
Belépő: 
Free

Már a hét elején azt tervezgeted, hová mehetnétek a barátaiddal péntek este? Jó hangulatú bulira, igényes zenékre vágytok, de nem szeretnétek nagyon a zsebetekbe nyúlni? Akkor szeptember 19-én este gyertek a Városligeti Sörsátorba, és töltsétek az estét a Room Service zenekarral.

 

A Room Service zenekart az utóbbi hetekben inkább külföldi és vidéki koncerteken láthatták, hallhatták a rajongók, most viszont ismét budapesti fellépésre készülnek: a Városligeti Sörsátorban koncerteznek, szeptember 19-én, pénteken.

 

A banda nemcsak azért készül lelkesen a fellépésre, mert újra Budapesten játszanak, hanem azért is, mert a sörsátras koncertek semmi máshoz nem hasonlíthatóak. Egyedi hangulatban, régi és új ismerősökkel telnek ezek a bulik, Bryan Adams legjobb dalaival.

 

A közönségnek a szeptember 19-ei koncerten sem kell majd nélkülöznie a kanadai világsztár legnépszerűbb számait, mint például a Here I Am, az Everything I Do, I Do It For You, vagy a Heaven című dalokat, de biztosan lesz Somebody és Back To You is. Azt pedig a rutinos koncertre járók már tudják, hogy a Summer of 69, az Only Thing és a Kids Wanna Rock meghozzák mindenki kedvét a tánchoz, az önfeledt bulizáshoz.

 

A Room Service zenekar fellépése előtt, után vagy közben a Városligeti Sörsátor széles étel- és italválasztékából is érdemes megkóstolni néhány finomságot, hiszen a gasztronómiai élvezetek is tovább emelhetik az este fényét. A koncert este 8 órakor kezdődik, belépő nincs.

 

 

További információk a zenekar megújult honlapján: http://bryanadamstribute.hu/

 

Naponta frissülő Facebook oldalukon: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

 

Az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/264268643774437/?ref=70

Címkék: 
Room Service
tribute
Bryan Adams
híres
kanadai
pop
rock
zene
koncert
sztár
dalok
Heaven
Summer of 69
Kids Wanna Rock