Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service

 
Város: 
Budapest 7. kerület
Időpont: 
2014. október 03. péntek, 20:30
Belépő: 
Free

Olyan koncertre mennél péntek este, ahol slágereket, pörgős zenéket és szerelmes dalokat is hallhatsz, miközben a finom ételekről és italokról sem kell lemondanod? Akkor október 3-án, pénteken gyere el az Old Man’s pubba, a Room Service band koncertjére! A belépés ingyenes!

 

Bryan Adams zenéje manapság ugyanolyan népszerű, mint mondjuk a kilencvenes években volt. Ezt tanúsíthatja a Room Service band is, akik Magyarország és Európa legnépszerűbb Bryan Adams tribute zenekaraként egymás után kapják a hazai és külföldi koncertfelkéréseket.

 

Legközelebb a budapesti Old Man’s pubban lépnek színpadra, október 3-án este, egy ingyenes koncerten, ahol szó szerint testközelbe hozzák a közönségnek Bryan Adams legszebb és legnépszerűbb dalait.

 

Felcsendülnek majd többek közt olyan slágerek, mint a Here I Am, vagy a Heaven, de nem maradhat el a sokak által a világ egyik legszebb szerelmes számának is tartott Everything I Do sem. De a zenekar a tempósabb zenéket kedvelőkre és a táncolókra is gondol: lesz Summer of 69, Kids Wanna Rock, és valószínűleg a zenekar névadó dalát, a Room Service-t is eljátsszák.

 

A banda egyébként 2008 óta szórakoztatja a közönséget Bryan Adams ismert és kevésbé ismert dalaival. Az első fellépésük még megalakulásuk évében a Fészek klubban volt, amit számos budapesti buli követett abban az évben. Majd 2009-ben nagy sikerrel léptek fel a Petőfi Csarnokban megrendezett 2. Tribute fesztiválon, és azóta egyre keresettebbek – itthon és külföldön is.

 

A következő koncertjük október 3-án, pénteken este 20:30 után kezdődik az Old Man’s pubban, belépő nincs.

 

További információk a zenekar honlapján: http://bryanadamstribute.hu/

Facebook oldalukon: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460?ref=br_tf

A koncert Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/794461890605438/

 

 

Címkék: 
Room Service
tribute
Bryan Adams
zene
koncert
sztár
Csákvári László
sláger
szerelem
szerelmes dal
Here I Am
Summer of 69
Heaven