Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service Akusztikus

 
Helyszín: 
Legenda Sörfőzde Pub
Időpont: 
2014. szeptember 12. péntek, 20:00
Belépő: 
Free

Ha egy olyan színvonalas koncertre vágysz, ahol nemcsak a teljes kikapcsolódás, hanem a jó hangulat és a remek zenék is adottak, akkor ne habozz: szeptember 12-én, pénteken este 8 órakor nézz be a Legenda Sörfőzde Pubba, ahol a Room Service band gondoskodik a kellemes estéről.

 

A zenekart ezen az estén Csákvári Laca énekes, és Balikó Tamás szólógitáros-zenekarvezető képviseli majd. A duó akusztikus estjén olyan slágerek töltik majd be a teret, mint például a sokak által ismert és szeretett Here I Am, Back To You, Have You Ever Really Loved a Woman vagy a ritkán játszott Not Romeo, Not Juliet. De a megszokottól egészen eltérő élményt nyújt akusztikus előadásban az Only Thing, vagy mondjuk a Summer of 69 is.

 

A Room Service – Bryan Adams Tribute Band frontembereként is ismert Laca énekesként és gitárosként is megmutatja majd, miért mondják róla sokan, hogy ő a magyar Bryan Adams. De arra is büszke, hogy saját dalai közül több is megszólal majd, többek közt a Valahol, és a már nagy közönségkedvencnek számító, dallamos, szókimondó Nyulak és Farkasok.

 

Az est programja szeptember 12-én este 8 órától kezdődik, a koncertre a belépés ingyenes.

 

További infók a Room Service naponta frissülő Facebook oldalán: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/744442942258287/

Címkék: 
room service akusztikus
Room Service
zene
koncert
tribute
duó
híres
sztár
Bryan Adams
magyar zenekar
tribute zenekar