Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service Akusztikus

 
Város: 
Budapest
Helyszín: 
Legenda Sörfőzde Pub
Időpont: 
2014. október 31. péntek, 20:30
Belépő: 
Free

Ha idén kihagynád a jelmezes bulit, és cukorgyűjtés helyett inkább zenei élményeket gyűjtenél, akkor gyere el a Legenda Sörfőzde Pubba. Hogy miért? Mert remek zenékkel, jó hangulattal várnak, és még az is lehet, hogy mégis lesz valamiféle Halloween-meglepi…

 

Halloween éjszakáját nem mindenki akarja jelmezes buliban, szellemek és zombik között tölteni, és „csokit vagy csalunk” felkiáltással cukorkákat gyűjteni. Ha te is így vagy ezzel, gyere el október 31-én, pénteken este 20:30-ra a Legenda Sörfőzde Pubba, ahol remek zenékkel és szuper hangulattal várnak téged is.

 

A zenét a Room Service – Bryan Adams tribute bandből is ismert Csákvári Laca és Balikó Tamás szolgáltatja, akik Bryan Adams legjobb és legnépszerűbb dalaiból adnak egy kis ízelítőt. Felcsendül majd a Heaven, az Everything I Do, de lesznek gyorsabb számok is akusztikus verzióban, mint például a Kids Wanna Rock, az Only Thing, vagy a világsláger Summer of 69 is.

 

Az akusztikus koncerteken olyan dalokat is hallhat a közönség, amiket a teljes zenekaros bulikban ritkán, vagy egyáltalán nem játszanak, ilyen például a Not Romeo, Not Juliet, vagy a Have You Ever Really Loved a Woman.

 

A koncert során Csákvári Laca énekesként is gitárosként is bebizonyítja, hogy nem véletlenül nevezik őt a magyar Bryan Adamsnek, Balikó Tamás pedig gitáron, majd zongorán kíséri őt. És ki tudja, a végén még az is lehet, hogy lesz valami kis Halloween-meglepi is…

 

A helyszín és az időpont még egyszer: Legenda Sörfőzde Pub, október 31, 20:30. A belépés ingyenes.

 

További infók:

A zenekar honlapja: http://www.bryanadamstribute.hu/

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/746704535378997/

 

 

Címkék: 
room service akusztikus
Room Service
zene
koncert
Bryan Adams
Csákvári Laca
magyar zene
könnyűzene
pop/rock
popzene
pop
művész
zenész