Bejelentkezés

x
Search & Filters

Room Service, SLT

 
Város: 
Budapest 5. kerület
Időpont: 
2014. november 26. szerda, 20:30
Belépő: 
Free

Szereted a jó zenét, és buliznál egy nagyot a barátaiddal szerda este? Akkor már most írd be a naptáradba: november 26-án 20:30-tól SLT és Room Service koncertek a Morrisons 2-ben. A belépés este 9-ig ingyenes, szőke lányoknak pedig egész este – de ezzel az akcióknak és a meglepetéseknek még nincs vége!   

Ha szerdára már úgy érzed, ellaposodik a heted, és nincs semmi jó programod, akkor itt az ideje, hogy ez megváltozzon: gyere el november 26-án este a következő Morrisons szerda koncertjeire, és táncolj, ismerkedj, érezd jól magad.

A remek zenékről és a jó hangulatról két nagyszerű zenekar is gondoskodik majd. Az SLT olyan előadók slágereit hozza majd el erre az estére, mint a The Beatles, Bruno Mars, a Nickelback vagy a ZZ Top, de itt a rajongók körében szintén népszerű saját szerzeményeiket is megismerheted.

A másik banda a Room Service lesz, akik Magyarország és Európa legnépszerűbb Bryan Adams tribute zenekaraként is ismertek. Koncertjeiken nemcsak olyan dalokat hallgathatsz meg (az eredetihez kísértetiesen hasonlító, mégis egyedi formában), mint az Only Thing, a Heaven, az Everything I Do, a Kids Wanna Rock vagy a még mindig elképesztően népszerű világsláger, a Summer of 69.

Mindkét zenekar folyamatosan gyarapodó rajongótáborral és egyre több koncertfelkéréssel büszkélkedhet. A Room Service pedig amellett, hogy hazánkban egymás után kapja a budapesti és vidéki meghívásokat, idén komolyan elkezdte a külföldi koncertezést is – beutazzák Európát, Belgiumtól Bulgáriáig, ahol épp december 4-én készülnek a következő fellépésükre.

A zenekarok azt ígérik, a Morrisons 2-ben is remek zenei kínálattal és szuper hangulattal várnak majd mindenkit, addig is gőzerővel, no meg sok próbával készülnek.

A koncertek november 26-án, 20:30-tól kezdődnek. A belépés szőke hajú lányoknak egész este ingyenes, mindenki másnak pedig este 9-ig, és addig a sör meg a tequila is csak 300 forint.

További infók:

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/514886578646776/

Room Service: https://www.facebook.com/pages/ROOM-SERVICE-Bryan-Adams-tribute-band-Hungary-/164898484460?fref=ts

SLT: https://www.facebook.com/sltband

Címkék: 
Room Service és SLT
Room Service
SLT
band
zenekar
tribute
koncert
tribute zenekar
ingyenes
magyar
külföldi
híres
zene
zenész
Bryan Adams
sztár
új énekes