Bejelentkezés

x
Search & Filters

SLT

 
Város: 
Budapest 14. kerület
Időpont: 
2014. augusztus 07. csütörtök, 18:30
Belépő: 
Free

Ingyenes koncert, jó zenék, szuper hangulat az SLT zenekarral

 

Felhőtlen szórakozásra, remek dalokra és szuper koncertélményre vágysz, és az sem baj, ha a bulin nincs belépő? Akkor ne hagyd ki az SLT zenekar fellépését augusztus 7-én, csütörtökön a Városligeti Sörsátorban!

 

Itt az igazi nyár, a jobbnál jobb fesztiválok időszaka, amikor mindenki igyekszik szabadtéri bulikon kikapcsolódni. Ha te is így vagy ezzel, de augusztus elején épp nincs fesztiválbelépőd, vagy csak egy estére tudod szabaddá tenni magad, akkor írd be a naptáradba, hogy augusztus 7-én az SLT zenekar fellépésén a helyed.

 

A banda igazi nyár esti, szabadtéri koncertre készül a Városligeti Sörsátorban. Most is mindent megtesznek majd a közönség szórakoztatásáért, így olyan kedvencekkel is készülnek, mint a Nickelbacktől a Rockstar, és Lenny Kravitz, a Beatles, vagy a Red Hot Chili Peppers egy-egy slágere.

 

A 2010-ben alakult, öttagú banda emellett saját dalaival is táncra perdíti a közönséget – a Hey You vagy a Rush minden koncertjükön ugyanolyan népszerű a hallgatóság körében, mint amikor világsztárok dallamait szólaltatják meg.

 

A jó hangulathoz a Sörsátorban már megszokott kellemes környezet, illetve a finom étel- és italválaszték is hozzájárul. És ki tudja, még az is lehet, hogy a fellépők további meglepetésekkel emelik az este színvonalát…

 

További infók:

www.slt.hu
https://www.facebook.com/sltband

Az esemény Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/1477400975835772/

Címkék: 
SLT
zenekar
magyar zenekar
városligeti sörsátor
ingynes
szabadtéri
koncert
zene
Nickelback
Bruno Mars
The Beatles
ZZ Top