Bejelentkezés

x
Search & Filters

Director

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
1986

További képek

Biográfia: 

Valamikor 1986-ban Norbi és én, Attis egy Lord koncert után eldöntöttük, hogy együttest alapítunk. Rövid megbeszélés után Emil is csatlakozott hozzánk, majd Zsöci elvállalta az éneklést.
 
Az álom a Director név megszületésével valóra vált.
 
Elkészültek az első számok: Rohanó világ, Őszinte vallomás.. és egy véletlen találkozás folytán Tuli is csatlakozott hozzánk. A zenekar öt tagú lett. Elindult valami… Szinte minden nap próbáltunk és keményen hajtottunk, ránk is fért a tanulás.
 
Talán még emlékeztek a kiliáni 3×3-as szobában lévő próbákra, vagy a tojástartókra a falon a Szabó Ervin utcában, a tornászlányokra, a palacsinta sütésekre a Rózsa F. utcában, a szombathelyi utazásokra a Lordhoz, Sitkére és persze a sikeresebbnél sikeresebb fellépésekre.
 
Milyen volt a nyolcvanas évek második felében egy rock bandában az élet? Olvassátok a blogot és betekintést nyerhettek ebbe az elmúlt, de valódi élményeket nyújtó világba.
 
2020-ban elérkezettnek láttam az időt, hogy ne csak megemlékezzek a Director-ról, hanem a feledésbe merült dalokat az alap hangulatukat megőrízve modern változatban újra elkészítsem és kiadjam őket. A mai napig elkészült öt dal az Álmaid, Furcsa világ, Szabad voltál, Szignál és természetesen az Őszinte vallomás több, mint 150 zenei csatornán (Apple Music, Spotify, iTunes, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Tidal,  stb.) érhető el. Terveim szerint minden hónapban egy dallal bővül majd a lista. Mindegyik dalhoz videóklipp is készül majd, melyet a Youtube csatornánkon lehet megtalálni.
 
Sok szeretettel várom a volt rajongókat, barátokat a Facebook-on, és kíváncsi vagyok lesz-e 2020-ban új kedvelőnk, aki talán 1986-ban még meg sem született.
 
Zenére fel, mert az álmok most is bennünk élnek!
 

Videók

  • https://www.youtube.com/watch?v=pUMrse8xOzo
  • https://www.youtube.com/watch?v=loQGCAWcEdM
  • https://www.youtube.com/watch?v=4k2N4AudYxw

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Balogh Dávid
ének
Bogár Krisztián
szólógitár
Tulok Zoltán
basszusgitár
Nagy Attila
billentyűsök
dob
Címkék: 
Director