Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dirty Road

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2002

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2002 februárjában alakult Konvoj néven. 2005-ben, az énekes kiválásával néhány hónap kényszer szünet után,új énekessel (Kincses Előd), és új névvel folytattuk a bulikat.A 2006-os évben igen sok motoros találkozón, és egyéb rendezvényen vettünk részt.Az év vége ismét vissza vetette a zenekart, mivel a második énekesünk is kivált, és az egyik gitáros (Faragó Ferenc) is elhagyta a zenekart.

2007 januártól új énekessel (Logó Tamás) ismét magára talált a banda,ami csak 2007.június.25-i Motoros találkozóig tartott.
Itt ismerkedtünk meg a következő énekesünkel:

Báthori Gyulával (Gyugyu), akivel hosszú ideig ment a közös munka de mint minden jó ez is végetért egyszer.

2007 év végén a bőgős Farkas Zoltán is elhagyta a csapatot helyére Csonka Attila érkezett Öttömösről. A sors fintora,hogy mire minden jól alakulna,a dobosunk külföldi munkavállalása miatt 2008.augusztustól új dobos után kellett néznünk, akit Hornyák Csaba (Sajek) személyében találtunk meg. Azonban énekesi posztra érkezett Csanádi István (Csani) akivel szünet nélkül ment a munka. Később Csonka Attis is távozott a bandából és így érkezett Fonyódi Tivadar a Bőgő posztra.

2010 szeptemberben játszott a zenekar utoljára a leírt felállásban: (Csanádi István, Palaga János, Zalubil István, Fonyódi Tivadar, Hornyák Csaba). Palaga János súlyos betegségét követően Csani is elhagyta a bandát és Palus sem bírt már több bulit vállalni. Helyét veje Farkas Zoltán töltötte be. Énekes személyében Horák Zsoltot ismerhettük meg. 2011 húsvétkor volt az első buli ebben a felállásban.

2011 nyarán azonban egy új dobos került a csapatba, Szöllősi Gábor személyében.

2012-május 19-én a zenekar aktív működését befejezte.

Csaknem három évnyi kihagyás után újra elkezdte működését a zenekar egy kissé változott felállásban régi barátainkkal, köztük Csanádi István Csani (ének) és Csonka Attila Atis (bass).

2016 elejével illetve nyarával azonban feltünthet két új tag a zenekar felállásában, egy számunkra már nem új énekes Szili Ferenc (Feca), akivel gőzerőkkel mennek a próbák, s Zoboki Zoltán kitűnő basszusgitáros, akinek munkásságát és szakértelmét már jól ismertük.


Vállalunk nagyobb rock rendezvényektől kezdve, a kis pub-októl, a motoros találkozókig, minden olyan bulit amivel örömet okozhatunk a közönségnek..

A műsorunk java részét,a 70-es,80-as évek klasszikus magyar rock,és blues előadók ismert dalai teszik ki.: P.Mobil, HBB, Deák Bill, P.Box, Dinamit...stb.
 

Videók

  • Dirty Road

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Szili Ferenc (Fecó)
ének
Zalubil István (Zacsi)
szólógitár
Farkas Zoltán
szólógitár
Zoboki Zoltán
basszusgitár
Szöllősi Gábor
dob
Címkék: 
Dirty Road