Bejelentkezés

x
Search & Filters

Diszkrét Báj

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2011

További képek

Biográfia: 

A zenekar kezdeti csírái egy feldolgozáskészítő-pályázat során szökkentek szárba. Attila (ütősök) és silex (basszusgitár) itt akadt először egymásra. A rákövetkező másfél év jótékony homályában különböző dalok és emberek kavarogtak, mire szép lassan kialakult, miféle irányvonal is volna helyénvaló a Diszkrét Báj számára.

A saját dalok mellett hamar szívügyünkké vált, hogy mindenféle verseket is megzenésítsünk, hamár annyi ihletet merítettünk belőlük - életre, zenére, mindenre. Első produkciónk egy koncertdemó, a Fanyúl, mely bontakozó szárnyaink első rezdüléseibe enged betekintést. Valamint Zorán (ének, gitár) is ekkor mutatkozott be. A legfrissebb tagunk Szasza (fuvola) idén év elején érkezett a zenekarba.

Az idő előrehaladtával azonban szándék és lehetőség fogalmazódott meg egy stúdiófelvétel elkészítésére. Ez lett a Tánc, dal, etikett (http://tancdaletikett.diszkretbaj.hu) című bemutatkozó EP.

Most leginkább a koncertezés, a közönségünkkel való találkozás mozgatja mindennapjainkat, hogy megmutassuk, milyen is az a világlátott zene.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Nagy Zorán
ének
gitár
Silex
basszusgitár
Boltuzits Attila
ütőhangszerek
Vida Szabolcs
fuvola
klarinét