Bejelentkezés

x
Search & Filters

Doom Angel

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2005

További képek

06-30/644-9231
06-30/644-9235
MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon

Biográfia: 

Az zenekar gyökerei, 2005. Szeptember 10.-re nyúlnak vissza, mikor Nagyatádon egy kisvárosi baráti társaság megalapította Doom Angel együttest. A zenekar alapító tagjai: Tóth Kornél, Huszár Péter, Tálos Zoltán volt.

Az első néhány saját szám elkészítése után, kialakult a zenekar fő irányvonala, a heavy metal.

2006 novemberében volt az együttes első koncertje Csurgón, ahol a zenekar sok elismerést és bíztatást kapott, a közönségtől és a fellépő zenekaroktól.  Ezzel elkezdődtek a folyamatos koncertezések, az ország legnevesebb zenekarainak  vendégeként. A nem megfelelő hozzáállás és egyéb okok miatt, a fiatal csapat több tagcserén is átesett, ami majdnem a feloszláshoz vezetett, de a kitartás és az elszántság végül győzött. Az új tagokkal zenéjük markánsabb, keményebb lett. Az együttes nevéhez fűződik egy koncertsorozat is, aminek a bevételét, egy beteg kisgyermek, Puskás Bence őssejtbeültetésére fordítottak.

2009-ben ugyan ebben a felállásban megalakult a Bullet For My Valentine Tribute zenekar, amivel 2009. Július 3-án a Hevesvezekényben megrendezett tribute tehetségkutatón a 3. helyezést érték el.

2009 és 2010-ben a tagok érettségi vizsgái miatt, a koncertek ritkábbak lettek.

2010 elején Török Patrik úgy döntött hogy elhagyja a zenekart, helyére Czimbalek Patrik ült, akit 2011 márciusában, Némedi György váltott fel. Zenéjük is változott, és metalcore elemekkel bővült.

A jelenlegi felállásban 2011. Július 11-én a Rockszanazug tehetségkutatón a 2. helyezést érték el, ahol sok dicséretet, és  elismerést kaptak neves zenészektől. 2011 októberében At The End of The World címmel, megjelent az első demo lemezük. Azóta folyamatosan koncerteznek, és több  fesztiválon is felléptek már. Idén nyáron készül el a második demó anyaguk.

Videók

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Tóth Kornél
ének
szólógitár
Kiss Zoltán
szólógitár
vokál
Hóka Szilveszter
basszusgitár
Némedi György
dob
vokál