Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pál Balázs Jenő Band

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Biográfia: 

 
Zenekarunk nektek zenél, dalok magyar nyelven, kortól és nemtől függetlenül. Régi értékek megőrzésével, a jót a múltból átmentve, jelen időben korszerűen és hitelesen megszólaltatva.
 
Pál Balázs Jenő 
 
Rozsnyón született. 10 évesen kezdett zenélni. Zeneiskolát végzett klasszikus trombita szakon. A Sexit zenekarral, mellyel az Iron Maiden előzenekara voltak Pozsonyban, 7 lemezt adtak ki. A komáromi Rock Misszió nemzetközi versenyen Balázs Fecó fedezte fel, akivel 1992-ben közösen adták ki a Gyertyák a téren című albumot, ami az év nagylemeze lett Magyarországon. Későbbiekben játszott a Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard együtteseben is.
 
Nagy Zsolt “Liszi”
 
Zenei tanulmányait a Kőbányai MZTsz Zeneiskolában végezte zongora szakon többek között Fogarasi János, Nagy János, Rajnai János és Romhányi Áron tanulójaként. 2017-ben Fonogram díjat kapott. 
 
Játszott a Kimnovák, Ferenczy György és a Rackajam, St.Martin, Napoleon Bulvár, ZBB, Varga János Project, S-Modell zenekarokban. 
 
Fellépett továbbá Charlie, Somló Tamás, Demjén Ferenc, Alapi István, Auth Csilla, Wolf Kati, Varga János, Tóth Vera,Tóth Gabi,Keresztes Ildikó, Rúzsa Magdi, Vastag Csaba előadásain.
 
Gilián Gábor 
 
13 évesen kezdett a dobokkal foglalkozni. Tanulmányait Martonosi Györgynél kezdte. 1986ban Pribil Györggyel játszott az S-Modell zenekarban. Zenélt még a Tér-Idő, az Equus, Ferenczi György és a Herfli Davidson/Rackajam, (Emerton díj), Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard zenekarokban. 
 
2017-ben csatlakozott Pál Balázs Jenő Sexit zenekarához. 
 
Jelenleg több formációban is szerepel: Janis Joplin Emlékzenekar, The Who Tribute Band, Claptones Tribute Band, Wall Street.
 
 

Videók

  • Pál Balázs Jenő Band - Heliogabal

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Pál Balázs Jenő
ének
gitár
Zboray Miklós
basszusgitár
Nagy Zsolt
billentyűsök
Gilián Gábor
dob
Címkék: 
pál balázs jenő band