Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pandas of Princess

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2015

További képek

Biográfia: 

A Pandas of Princess (P.O.P.) 2015. szeptemberében alakult Budapesten dob, basszus, gitár és ének felállással.
 
Gyakorlott, több zenekart, több stílust kipróbált, de a helyüket igazán itt megtaláló zenészekből a jelenlegi felállás 2017. nyarán alakult ki. A közös hullámhossz kialakította a közös stílust is, a klasszikus elemekre épülő, modern, elektronikus alapokkal megtámogatott, dallamos, a szövegre, mondanivalóra hangsúlyt helyező, néhol sejtelmes, néhol szókimondó, markáns rockot. A női ének szenvedéllyel és energiával egészíti ki a masszív alapokat; az eredmény sokak számára személyesen megélhető, egyedi és izgalmas zenei élmény.
 
A szinte a kezdetektől koncertező csapat, amely 2018-ra komplett, kétórás, saját dalokból álló repertoárt mondhat magáénak, 2017-ben három dalból álló demót tett közzé az összes jelentősebb, világszerte elérhető online zenei szolgáltatón. 2018-ban újabb három felvétellel jelentkeznek, céljuk egy teljes, minőségileg átgondolt album rögzítése, emellett bemutatkozási lehetőség minden jelentősebb fórumon.
 
A zenekar szeretne ahhoz a közönséghez szólni, aki vevő a minőségi, dallamos, ám igazán komolyan vett, szenvedélyes, elgondolkodtató, valódi, élő rockzenére.
 

Videók

  • Pandas of Princess - Hazug minden
  • Pandas of Princess - Alive
  • Pandas of Princess - Mindenki senki

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Orsó
ének
Carlo
gitár
szintetizátor
vokál
Kitti
basszusgitár
Sanyi
dobok
Címkék: 
Pandas of Princess