Bejelentkezés

x
Search & Filters

Pannon Eagles

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2010

További képek

Biográfia: 

Az együttes megalapításának gondolata már évekkel ezelőtt érlelődött bennem, mivel nagy rajongója vagyok az méltán híres és a mai napig óriási népszerűségnek örvendő amerikai Eagles együttesnek.

A végső lökést végül az adta, hogy a neten láttam a holland Dutch Eagles-t, amely hangzásában félelmetesen hasonlított az eredetire. Ezen felbátorodva – miért ne lehetne egy magyar tribute együttes is - én is belevágtam tagok keresésébe, amely nem volt könnyű feladat.

A csapat 3 különböző, jelenleg is működő, együttesből verbuválódott össze, és természetesen célunk nem lehet más, mint az amerikai Eagles együttes vokális rock country műfajának hazai megismertetése, elfogadtatása, széles körbeni népszerűsítése. Ezen túlmenően már dolgozunk saját szerzeményeken is, amelyek - remélhetőleg - ugyan ezt a stílust fogják tükrözni.

Hosszas, mintegy másfél évi vajúdás után  végül csak 2011 tavaszára állt össze egy működő képes Pannon Eagles, habár a debütálásra  már 2010-ben a Gárdonyi Country Fesztiválon sor került, de nem a jelenlegi személyi összetételben.
 

Videók