Bejelentkezés

x
Search & Filters

Vagner

Megalakulás dátuma/Aktív évek: 
2009

További képek

Biográfia: 

A zenekar 2009-ben alakult Kaposváron, eredetileg Catfood néven. A felállás az évek során sokat változott, a koncert repertoár viszont számos akkor született dalt is máig tartalmaz. A banda magyar nyelvű, saját számokat játszik, a dalok stílusa ez évek múlásával egyre színesebb, az alterpoptól a pukrockig sokféle jelzőt aggattak már rájuk.

Saját városukban lelkes törzsközönsége alakult ki a zenekarnak, ami egyre jobban igaz lett a fővárosra is. Elsősorban klubokban, egyetemi bulikon, vagy befutott bandák előzenekaraként lehet velük találkozni. 2012 óta a zenekar komolyabban koncentrál az örökkévalóságra, ez egy névváltással is járt, a vicces Catfoodot a cinikus Vagnerre cserélték, ami egy vízválasztó vonalat jelent a banda történetében.  A céltudatosság jegyében stúdiófelvételek és videoklipek is készülnek, melyek az országos médiában is megjelennek, zenetévék és rádiók is műsorukra tűzik.

Egyelőre kislemezek és EP-k kerültek rögzítésre, ezek pozitív fogadtatása lehetővé teszi a közeljövőben egy koncepciózusabb bemutatkozó nagylemez elkészítését. 2014-re a négytagú zenekar trióvá nemesedett, így kissé nyersebbé, dinamikusabbá vált a zene.

Videók

  • Vagner - Valaki indul
  • Vagner - Jeladó

Jelenlegi felállás: 

NévHangszer
Vágner Mátyás
basszusgitár
ének
Kutas Balázs
gitárok
Bogdánfi Péter
dobok
Címkék: 
pop/rock
rock
beat
Vagner